Mantouri

Asa cum poate v-am mai spus, Heliotrop Fashion Design produce o gama larga de haine de dama: mantouri, paltoane, pelerine, costume taior, rochii office si rochii de seara super elegante. Dar, noi cu mantoul ne-am lansat in '92, cu mantoul am devenit foarte cunoscuti si iubiti, si nu in ultimul rand, mantoul a dat stralucire brand-ului. Deci, mantoului ii suntem credinciosi. Din acest motiv, primele produse incarcate pe Site-ul nostru de vanzare online sunt mantourile. Va promitem si alte colectii cat mai curand.

Despre mantourile noastre am scris in descrierea fiecarui produs. Sunt mantouri pentru adolescente și pentru femei tinere de orice varsta, pentru toate siluetele, in cele mai noi trenduri. Fiecare femeie poate fi asa cum isi doreste, purtand mantouri sau robe mantouri in culoarea preferata, cu croiuri variate, masuri slim sau mai mari, unele urmand cu eleganta formele trupului, altele fiind casual, lejere, altele fluide si foarte elegante, dar toate confortabile.

In cateva vorbe, daca doriti sa straluciti pe strada, la serviciu, la evenimente, la sarbatorile de iarna, alegeti mantourile Heliotrop Fashion Design. Se spune ca la mantouri suntem cei mai buni.

FABRICAT IN ROMANIA

Alegeti creatii vestimentare de clasa internationala, la preturi romanesti!

Ana Zdravcu

Sunt 24 pagini.

Se afiseaza 1-24 din 24.

Filtre active