Mantouri speciale 2018-2019 Preview

Cum spunea atat de frumos Baudelaire, femeia are dreptul si chiar datoria sa para magica si supranaturala, sa uimeasca, sa vrajeasca; idol fiind, ea trebuie sa se impodobeasca spre a fi pretuita.

Mi-e cam greu sa continui dupa ce am redat ce a spus Baudelaire. Riscul este imens, s-ar putea sa apreciati tot ce va spun eu ca fiind un articol prost de ziar. Trebuie totusi sa va spun cateva vorbe despre colectie. Am plecat de la cuvintele intelepte ale lui Baudelaire si am continuat aducand in actualitate gandul lui. In colectia The Magic Woman sunt mantouri super elegante, din stofe fine si culori in tendinte, accesorizate cu blanuri ton in ton cu stofa. Cu linii de croiala care urmeaza formele corpului cu gratie si eleganta, asigurand in acelasi timp lejeritate la purtarea hainei pana la croieli fluide, supradimensionate, toate fiind speciale. Gulere invaluitoare din blanuri pretioase, mansete sau mansoane nonsalante insotesc aceste croiuri si le innobileaza.

Comandati mantouri cu blana Heliotrop Fashion Design si veti avea o infatisare magica la evenimentele din acest sezon, in mod special la sarbatorile de iarna!

FABRICAT IN ROMANIA

Alegeti creatii vestimentare de clasa internationala, la preturi romanesti!

Ana Zdravcu

Mantouri speciale 2018-2019 Preview

Sunt 8 pagini.

Se afiseaza 1-8 din 8.

Filtre active